Lliçó de vida / Lección de vida

Lliçó de vida

Lliçó de vida / Lección de vida África
Vaig venir a ensenyar i aprendre.
Espero haver pogut ensenyar alguna cosa.
Del que no tinc cap dubte és de tot el que estic aprenent, de tot el que aquesta meravellosa i increïble gent m’està ensenyant diàriament. M’estan ensenyant a viure, a ser persona, a tenir cura dels altres …

Lliçó de vida / Lección de vida África
L’important no és l’individu, és la comunitat. L’important no sóc jo, sou vosaltres.
Sabia per endavant que aquesta experiència seria tot un aprenentatge, però sens dubte estic aprenent moltes més del que mai hagués imaginat.
En essència, l’essencial, l’invisible als ulls. Les persones, l’esperit …

———————————–

Lección de vida

Vine a enseñar y aprender.

Espero haber podido enseñar algo.

De lo que no tengo ninguna duda es de todo lo que estoy aprendiendo, de todo lo que esta maravillosa e increíble gente me está enseñando diariamente. Me están enseñando a vivir, a ser persona, a cuidar de los demás…

Lo importante no es el individuo, es la comunidad. Lo importante no soy yo, sois vosotros.

Sabía de antemano que esta experiencia sería todo un aprendizaje, pero sin duda alguna estoy aprendiendo muchas más de lo que jamás hubiese imaginado.

En esencia, lo esencial, lo invisible a los ojos. Las personas, el espíritu

Sobre el autor

Deja un comentario

Scroll al inicio
%d