Fòrum social sobre Turisme Responsable i Inclusió Social, Vall de Nuria

Transpirenaica Social y Solidaria// TSS

Forum

El 16 de juliol a la Vall de Núria vam realitzar un fòrum social sobre Turisme Responsable i Inclusió Social. En el venia han participat el Sr. Jordi Munell, alcalde de Ripoll, la Sra. Carmela Fortuny, directora general del Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, ICASS, la Sra. Dolors Vilalta, regidora de participació, civisme i seguretat l’ajuntament de Ripoll, la Sra. Núria Perpinyà responsable de Participació i Civisme de l’ajuntament de Ripoll, la Sra. Imma Constants, alcaldessa de Queralbs, així com diverses associacions socials, empreses i joves.

L’objectiu d’aquest fòrum va ser promoure l’establiment de models de desenvolupament turístics sostenibles, respectant la societat, l’ecosistema i el medi-ambient, així com la solidaritat i la cooperació entre els diferents col·lectius. Per altra banda, la inclusió social és possible a qualsevol àmbit geogràfic sempre i quan els diferents actors implicats estiguin disposats a aconseguir-ho. En el cas de la TSS, la muntanya és…

Ver la entrada original 477 palabras más

Acerca de Iñaki Alegria

Médico Pediatra. Fundador de la ONG Alegría Sin Fronteras que desarrolla proyectos de desarrollo integral en Senegal y Etiopía. Misión y Valores Promover el empoderamiento, liderazgo comunitario, equidad de género en los países más desfavorecidos con el objetivo de permitir la mejora de la calidad de vida de la población. Empatía, compromiso, constancia, Amor, solidaridad, empoderamiento, equidad, humildad, transparencia y Alegría
Galería | Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.