Alegria amb Gambo, Apadrina el ingreso y tratamiento de los niños con desnutrición severa de Etiopía, Àfrica, Col·labora / Colabora, Comunicació, DIANDE Africa, DUNA: petits grans de sorra, Educació, Etiòpia, Explotada, Fam, Gambo, Hospital General de Granollers, Hospitalització, Malaltia, Malalties, Malalties oblidades, Malnutrició severa, Malnutrición, Manos Unidas, Mans Unides, Marasmo, Mare, , Notícies / Noticias, Pobresa, Pobreza, Projectes de cooperació, Proyectos de cooperación, Voluntario

L’Hospital de Granollers s’alia amb l’Associació Alegria amb Gambo per pal·liar la desnutrició a Etiòpia

ara-valles

Notícia al diari «Ara Vallès»

L’Hospital General de Granollers ha signat un conveni amb l’Associació Alegria amb Gambo. L’objectiu de l’acord és col·laborar en la campanya Alegria amb Gambo: Apadrina l’ingrés i tractament d’infants amb desnutrició severa d’Etiòpia

L’Associació Alegria amb Gambo neix de la iniciativa d’un grup de treballadors de l’Hospital General de Granollers, arran de les experiències viscudes pel doctor Iñaki Alegria, metge resident del Servei de Pediatria de l’Hospital, a la zona sud d’Etiòpia, conscients de les necessitats i mancances que presenta l’Hospital de Gambo, tal i com expliquen fonts de l’Hospital de Granollers.
 
L’Hospital granollerí ha signat el conveni de col·laboració amb l’Associació per impulsar una campanya de microdonacions entre els professionals del centre que ho desitgin, tot aportant 1 euro mensual de la seva nòmina amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb aquesta causa. Els diners aniran destinats a pal·liar els casos de desnutrició infantil severa, la formació de personal o la construcció d’infraestructures, entre d’altres aspectes.
 
Els interessats en unir-se a aquest projecte, poden fer-ho a través del web Teaming.

https://www.teaming.net/alegriaambgambo-alegriaetiopia

Please follow and like us:

Un comentario

Deja un comentario

error

Síguenos y no te pierdas las últimas novedades y artículos

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
A %d blogueros les gusta esto:
Ir a la barra de herramientas