L’Hospital de Granollers s’alia amb l’Associació Alegria amb Gambo per pal·liar la desnutrició a Etiòpia

ara-valles

Notícia al diari “Ara Vallès”

L’Hospital General de Granollers ha signat un conveni amb l’Associació Alegria amb Gambo. L’objectiu de l’acord és col·laborar en la campanya Alegria amb Gambo: Apadrina l’ingrés i tractament d’infants amb desnutrició severa d’Etiòpia

L’Associació Alegria amb Gambo neix de la iniciativa d’un grup de treballadors de l’Hospital General de Granollers, arran de les experiències viscudes pel doctor Iñaki Alegria, metge resident del Servei de Pediatria de l’Hospital, a la zona sud d’Etiòpia, conscients de les necessitats i mancances que presenta l’Hospital de Gambo, tal i com expliquen fonts de l’Hospital de Granollers.
 
L’Hospital granollerí ha signat el conveni de col·laboració amb l’Associació per impulsar una campanya de microdonacions entre els professionals del centre que ho desitgin, tot aportant 1 euro mensual de la seva nòmina amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb aquesta causa. Els diners aniran destinats a pal·liar els casos de desnutrició infantil severa, la formació de personal o la construcció d’infraestructures, entre d’altres aspectes.
 
Els interessats en unir-se a aquest projecte, poden fer-ho a través del web Teaming.

https://www.teaming.net/alegriaambgambo-alegriaetiopia

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.