Alegria amb Gambo, Amiga, Amistad, Amor, Angola, Apadrina el ingreso y tratamiento de los niños con desnutrición severa de Etiopía, Àfrica, Benguela, Comunicació, Cooperación, Etiòpia, Explotada, Fam, Hospital General de Granollers, Hospital Nossa Senhora da Paz, Hospital Vall Hebron, Malnutrició severa, Malnutrición, Maltractament, Maltrato, mano, Manos Unidas, Mans Unides, Marasmo, Mare, , Medicina, Medicina Tropical, Mirada, Mirada amiga, MUAC, Muertes, Nelson Mandela, ONG, Orfes, Projectes de cooperació, Proyectos de cooperación, Sanidad, Sanitat

Publicaciones en el Facebook de Manos Unidas

El jove pediatra de l’Hospital de Granollers Iñaki Alegria ens explica la seva experiència de voluntariat a un hospital d’Angola. Avui ens presenta el context:

«Angola, deu anys després del final d’una de les guerres més llargues del continent africà: de 1975 a 2002. La guerra va deixar un milió de morts i centenars de milers de desplaçats, refugiats, ferits, mutilats».

«L’hospital de «Nossa Senhora da Paz» de la missió de Cubal, dirigida per les germanes teresianes, es troba a la província de Benguela, que entre ciutats i poblats abasta unes 200.000 persones. Vaig estar fent un voluntariat d’1 mes a la unitat de pediatria».

«L’hospital disposa d’uns 50 llits per a nens de pediatria, i actualment s’està treballant en el projecte de construcció d’un nou pavelló per ingressar a nens amb patologia infecciosa, gràcies a la col·laboració de Mans Unides: http://bit.ly/1kYbZWx«.

IMG_1293

Please follow and like us:

Un comentario

Deja un comentario

error

Síguenos y no te pierdas las últimas novedades y artículos

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
A %d blogueros les gusta esto:
Ir a la barra de herramientas