Instal·lacions

 

Instal·lacions a l’Hospital

És un hospital situat a la Regió d’Oromia, en concret a la província de West Arsi, a 245 Kms al sud-est de la capital del país, Addis Abeba. Es troba a 18 Km de Negele a través d’una pista forestal. La ciutat propera més gran és Shashemane a 50 Km. Es troba en un dels vessants de la Vall del Rift a 2200 metres sobre el nivell del mar.

L’Hospital General Rural de Gambo atén a l’any uns 3700 pacients ingressats en els seus 135 llits dels quals medicina interna compta amb 21 llits, tuberculosi amb 18 llits, lepra amb 46 llits, cirurgia amb 8 llits, ginecologia i obstetrícia amb 12 llits, i pediatria amb 30 llits.

En les seves instal·lacions té un edifici de consultes externes amb 10 consultoris en els quals s’atén una mitjana de 57000 pacients a l’any. A més disposa d’un laboratori d’anàlisis clíniques (inclosa microbiologia i parasitologia bàsica), sales de radiodiagnòstic i ecografia i servei de farmàcia.

 Té també una unitat de vacunació i cures prenatals que ofereix atenció diària i cobreix nou centres perifèrics que comprenen un total de 23 poblats amb una població de 75.720 habitants.

 

Acerca de Iñaki Alegria

Médico Pediatra. Fundador de la ONG Alegría Sin Fronteras que desarrolla proyectos de desarrollo integral en Senegal y Etiopía. Misión y Valores Promover el empoderamiento, liderazgo comunitario, equidad de género en los países más desfavorecidos con el objetivo de permitir la mejora de la calidad de vida de la población. Empatía, compromiso, constancia, Amor, solidaridad, empoderamiento, equidad, humildad, transparencia y Alegría
Esta entrada fue publicada en Etiòpia, Gambo, Salud, Sanitat. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.